06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Huisstijl

Huisstijl

Waarom is uw huisstijl belangrijk? Uw huisstijl is het meest herkenbare onderdeel van uw bedrijf. Deze staat voor hetgeen u naar de buitenwereld wilt uitstralen. Ofwel; het is het gezicht van uw bedrijf. Uw huisstijl is daarnaast het eerste dat potentiële klanten zien van uw bedrijf. En deze moet goed zijn want een eerste indruk kan je maar 1 keer maken.

Huisstijl

De huisstijl van een organisatie of bedrijf omvat meer dan alleen het logo. Het is de bewust gekozen manier waarop een bedrijf zich naar buiten toe presenteert. Het de visuele identiteit van een organisatie. Hieronder vallen naam, logo, kleur, lettertype etc. Al deze elementen dienen consistent te worden gebruikt in presentaties en op (digitaal) briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

Complete en professionele uitstraling!

Op zoek naar een professioneel en unieke huisstijl? Dan bent u bij Poort48 op het juiste adres. Met met onze service bent u verzekerd van een sprekend en uniek ontwerp voor uw onderneming, winkel, praktijk of merk!

Bij ons ontvangt u altijd alle originele (vector)bestanden van uw logo. Wij streven naar het beste resultaat en gaan net zolang door met ontwerpen en aanpassen tot u helemaal tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp.

Poort48 zorgt ervoor dat uw bedrijf professionaliteit uitstraalt met een complete huisstijl bestaande uit briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Uw bedrijf krijgt een complete en professionele uitstraling!

All
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48