06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Logo Design

Logo Design

Waarom is een goed logo belangrijk? Uw logo is het meest herkenbare onderdeel van uw bedrijf. Deze staat voor hetgeen u naar de buitenwereld wilt uitstralen. Ofwel; het is het gezicht van uw bedrijf. Uw logo is daarnaast het eerste dat potentiële klanten zien van uw bedrijf. En deze moet goed zijn want een eerste indruk kan je maar 1 keer maken.

LOGO

Een goed logo weerspiegelt het gewenste bedrijfsimago dat potentiële klanten vervolgens aanzet tot de aanschaf van het product of dienst. Bijvoorbeeld betrouwbaar, creatief, modern etc. Daarnaast helpt het logo om je te onderscheiden van concurrenten.

Een goed logo voldoet aan een aantal kenmerken. Zo moet deze onder meer aansprekend, herkenbaar, eenvoudig en tijdloos zijn.

NIEUW LOGO NODIG?

Bent u toe aan een nieuw logo en huisstijl? Wij helpen u graag aan een professionele uitstraling! Onze grafisch vormgevers zijn zeer ervaren en creëren uw perfecte, nieuwe logo en / of huisstijl. Een logo dat optimaal aansluit bij uw bedrijf, doelstelling, gewenste uitstraling én deze tijd!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48