06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk begint waar standaard oplossingen ophouden. Je maakt ons niet blij met een simpele installatie van WordPress. Wij ontwikkelen oplossingen die volledig aansluiten op de behoefte, zonder daarin concessies te doen. Dat neemt niet weg dat wij onze kennis en expertise graag willen delen. Klakkeloos gaan ontwikkelen is het dus ook niet. Wij kijken graag samen hoe we tot de beste oplossing komen.

Maatwerk laten bouwen

Poort48 is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke CodeIgniter of Symfony applicaties, applicaties waarbij het logischer om voor een maatwerk oplossing te gaan, dan voor een bestaande (open-source) oplossing. Wij bouwen uw applicatie volgens de moderne eisen. Het toepassen van deze standaarden is de beste garantie voor een toegankelijke en optimaal werkende applicatie. Kiest u voor Creative ICT, dan kiest u voor een geavanceerde applicatie die perfect aansluit op uw (technische) wensen. Tijdens de ontwikkeling krijgt u inzicht in alle processen, waaronder het ontwerpen van de applicatie en de bouw van de applicatie. Op deze manier bent u zeker van een vlekkeloos verloop van uw project en een indrukwekkend eindresultaat.

CMS

Natuurlijk wilt u uw applicatie (content) kunnen beheren en updaten waar nodig. We ontwikkelen een maatwerk beheerpaneel voor uw applicatie die alleen het nodige weergeeft, zodat u snel en efficiënt onderhoud kunt plegen. Alles is hierin mogelijk. Een gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u snel en effectief uw content kan publiceren en later uitbreiden, mocht dit nodig zijn.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48