06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

SEO / SEA

Zoekmachine optimalisatie

Niet tevreden over je positie in de zoekmachines? Stel samen met ons een plan voor je zoekmachine optimalisatie en bereik een groter percentage van je doelgroep.

Onze online marketing diensten

Welke online doelgroepen wil jij bereiken, welke online doelstellingen sluiten daar op aan en welke tools kun je daar het beste bij inzetten? Afhankelijk van de doelstelling wordt er gekeken welke dienst(en) hierop aansluiten. Dit kan door het verbeteren van de positie in de organische (onbetaalde) zoekresultaten binnen Google of door het inrichten van (betaalde) advertentie campagnes binnen Google. Uiteraard kunnen er ook campagnes via Social Media ingezet worden of de doelgroep bereiken door gerichte E-mail marketing.

Samen werken aan online rendement

Vanuit de online marketing diensten die Poort48 aanbiedt wordt er een online marketing strategie bepaald. Een online marketing strategie is tegenwoordig onmisbaar. Met een online marketing strategie creëer je een richtlijn en doelen voor jouw bedrijf . Hierdoor heb je houvast aan jouw lopende online activiteiten en worden al jouw resultaten meetbaar. Het is erg belangrijk dat jouw online visie en missie helder zijn, zodat deze met succes doorvertaald kunnen worden naar jouw doelstelling.

Wij werken met de volgende Platformen:

 

Analyseren

Analyseren

Het begint allemaal met een analyse van de huidige situatie. We gaan bepalen hoe je gevonden wilt worden en door wie. Vervolgens analyseren we je huidige positie en die van je belangrijkste concurrenten.

Plan van aanpak

Plan van aanpak

Op basis van de informatie die naar voren komt tijdens de analyse trekken we conclusies. Er wordt bepaalt hoe en waar de meeste winst is te boeken en wat hier vanuit onze kant allemaal voor nodig gaat zijn.

On-page optimalisatie

On-page optimalisatie

Een goede indexering van je pagina valt en staat bij de content die er op staat. Wij gaan, waar nodig, je huidige content verbeteren. Daarnaast gaan we nieuwe content produceren voor de ontbrekende onderdelen die wij noodzakelijk achten voor een goede vindbaarheid.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie

Wanneer er in ons onderzoek naar voren komt dat er technische verbeterpunten zijn, voor je website of de hosting ervan, dan gaan wij deze punten voor je aanpakken. Dit kunnen wij zelf doen of in samenwerking met de ontwikkelaar van je website.

Bezig blijven

Bezig blijven

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige handeling maar een doorlopend proces. Ook zal je concurrentie hard werken aan hun vindbaarheid. Het is daarom belangrijk dat je bezig blijft met je SEO door middel van het creëren van nieuwe content en het delen ervan.

Blijven meten

Blijven meten

Op het moment dat wij aan de slag gaan zullen we verschillende tools inzetten om de progressie van jouw zoekmachine optimalisatie en die van je concurrenten te meten. Op basis van deze informatie kunnen wij onze strategie, indien nodig, bijstellen.

Veiligheid

Veiligheid

Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt wil je natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Ook de zoekmachines hechten veel waarde aan de veiligheid van een website en nemen dit mee als een belangrijke factor in de zoekresultaten.

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Is jouw website mobielvriendelijk? Wanneer dit niet het geval is kan het zomaar voorkomen dat jouw website niet terugkomt in de zoekresultaten op mobiele apparaten. Zorg daarom voor een goede gebruiksvriendelijkheid ongeacht het type apparaat waarop je website wordt bekeken.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de mensen een website sluit wanneer het laden te lang duurt. De technische optimalisatie van de website en de server waarop de website gehost wordt vergt een technische achtergrond en wordt hierdoor vaak te weinig of niet uitgevoerd.

Linkbuilding

Linkbuilding

Het opbouwen van backlinks kost veel tijd en moeite en wanneer dit verkeerd gebeurt heeft het een negatieve impact op je vindbaarheid. Desondanks zijn relevante links naar je website zijn een zeer belangrijke factor tijdens de zoekmachine optimalisatie van jouw website.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48