06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Webshops

Professionele webshop maken

Maak samen met Poort48 je webshop tot een succes! Met onze kennis op gebied van e-commerce ontwikkelen we samen dé strategie om jouw webshop te optimaliseren.

Een professionele webshop

Een succesvolle webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Poort48 is webshop specialist en verzorgt het complete traject voor je.

De complete customer journey tot aan de afreken knop moet optimaal zijn ontworpen en perfect gerealiseerd worden. Alleen op deze manier krijgt jouw klant een extreem goede ervaring op je webshop en zul je een goede conversie kennen. Na de start wordt de webshop geoptimaliseerd op basis van de informatie die we uit de webshop statistieken halen.

Poort48 is gespecialiseerd in Magento

Er komt veel kijken bij het tot een succes maken van jouw online e-commerce doelstellingen. Een belangrijke factor in het succes is de samenwerking met een professionele, creatieve online partner. Poort48 staat midden in de markt, heeft een compact team van e-commerce  specialisten, ruime ervaring en geeft graag samen met jou concrete invulling aan je plannen.

We hebben zeer goede ervaring in het ontwikkelen van website en webshop toepassingen en worden uitgedaagd door technisch uitdagende projecten die we voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren. We denken op strategisch niveau mee hoe de nieuwe webshop in te passen is binnen je organisatie en je groei doelstellingen.

Wij bouwen Webshops op de volgende platformen:

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Een responsive design zorgt voor een optimale gebruikerservaring op mobiel, tablet én pc. En niet minder belangrijk, je verhoogt hiermee de score van je professionele webshop bij je klanten én in Google.

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden

Een hogere ranking zorgt voor meer klanten en sales via je webshop. Vanzelfsprekend scoor je met een technisch geoptimaliseerde webshop die voldoet aan de laatste richtlijnen hoger in de organische zoekresultaten.

Overtuig met design

Overtuig met design

Een ontwerp dat past bij de branding en identiteit van je bedrijf helpt je (potentiële) klanten te overtuigen. Wij realiseren visuele elementen die het juiste gevoel uitstralen en jouw missie uitademen.

On-page analyseren

On-page analyseren

Om je webshop continu en doelgericht te optimaliseren, kunnen we het gebruikersgedrag analyseren met behulp van on-page metingen, A/B testen en heatmaps.

Analyse en strategie

Analyse en strategie

We analyseren altijd eerst de producten, doelgroep en concurrentie, zodat we de juiste strategie kunnen toepassen om je product optimaal én voor de juiste doelgroep in je webshop te kunnen presenteren.

Corporate identity

Corporate identity

Een webshop moet niet alleen technisch kloppen. Vandaag de dag is je website vaak hét visitekaartje van je bedrijf. Daarom zorgen wij voor een webshop die naadloos aansluit bij jouw branding.

User Experience

User Experience

De bezoeker staat centraal. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en professionele webshop die intuïtief werkt voor jouw doelgroep en tevens leidt tot hogere conversies.

Software integratie

Software integratie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen. Vaak is het mogelijk om je boekhoud-, voorraad-, of kassasysteem te koppelen aan je webshop. Wij bekijken graag de mogelijkheden!

Veilig betalen

Veilig betalen

Veilig betalen binnen je webshop is een must! Samen met onze partner Cardgate garanderen wij een veilige betaalopties tegen een zeer gunstig tarief. Daarnaast maken al onze websites gebruik van een veilige SSL verbinding.

Meten is weten

Meten is weten

Meetgegevens vormen dé basis voor optimalisatie. Ook na oplevering kunnen wij je webshop blijven monitoren. Door continu te meten en analyseren, verkrijgen we een goed beeld van het gebruikersgedrag en kan de webshop doelgericht worden geoptimaliseerd.

Open source technieken

Open source technieken

Bij een professionele webshop hoort de beste techniek. Daarom gebruiken wij Magento als framework voor al onze serieuze e-commerce projecten.

Customer Support

Customer Support

Wij staan altijd voor je klaar. Bij ons zijn de lijnen kort en is persoonlijk contact vanzelfsprekend. Ook ná oplevering!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48