06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Websites

Maatwerk WordPress websites

Onze WordPress websites zijn altijd uniek gemaakt en gericht op conversie.

Unieke WordPress website ontwerpen

Poort48 gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. We geloven erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template maar dat we samen moeten kijken welke doelen belangrijk zijn op de WordPress website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door maatwerk website ontwerpen te leveren die volledig aansluiten bij je organisatie en identiteit

Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en de conversie doelen zijn primair de uitgangspunten op basis waarvan wij het ontwerp verzorgen

WordPress CMS

WordPress content managementsysteem (CMS), is er om de inhoud van je site simpel te beheren. WordPress content managementsysteem (CMS) is nog steeds groeiend in gebruikers. WordPress biedt vele voordelen voor jouw als beheerder. Het grote voordeel is dat je het zelf eenvoudig beheert zonder een expert te zijn. Dit maakt het toegankelijk voor jouw bedrijf om te gebruiken. De mogelijkheden voor je site zijn daarom enorm. Poort48 zorgt ervoor dat jij een WordPress website op maat geleverd krijgt, die je vervolgens makkelijk beheert. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid te optimaliseren. De opties zijn enorm en samen met Poort48 maken wij de ideale website voor u.

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Hoger scoren bij je klanten en in Google door gebruik te maken van responsive design. Zorg voor een optimale gebruikerservaring op mobiel, tablet en pc met een website geschikt voor mobiel.

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden

Meer bezoekers en leads via je website door een hogere ranking. Scoor beter in de organische zoekresultaten met een technische website optimalisatie die voldoet aan de laatste richtlijnen van de zoekmachines.

Overtuig met design

Overtuig met design

Overtuig (potentiele) klanten met een website ontwerp dat past bij de branding en zakelijke identiteit van je bedrijf. Maak gebruik van visuele elementen die het juiste gevoel uitstralen en jouw missie uitademen.

On-page analyseren

On-page analyseren

Om meer inzicht te krijgen in het gebruikersgedrag op je website maken we gebruik van on-page metingen, A/B testen en heatmaps. Deze informatie wordt ingezet in het website optimalisatie traject.

Strategie bepalen

Strategie bepalen

Een goede bedrijfswebsite heeft een duidelijk doel. Samen gaan we een online strategie bepalen om dit doel te verwezenlijken.

Corporate identity

Corporate identity

In deze digitale wereld wordt de eerste impressie van je bedrijf vaak gebaseerd op wat iemand online van je ziet. Wij gaan een website maken die naadloos aansluit bij jouw branding.

User Experience

User Experience

Een website is meer dan mooie plaatjes in een gelikt design. Een doelgericht ontwerp met optimale gebruikerservaring zorgt voor meer conversies.

Meten is weten

Meten is weten

Door constant te analyseren en te meten krijg je beter inzicht in het gebruikersgedrag op je website. Trek conclusies en verbeter de website.

Open source technieken

Open source technieken

Bespaar ontwikkelingskosten door gebruik te maken van bewezen technieken met eengrote achterban. Wanneer wij een website maken gebruiken we Open source frameworks als Concrete5, WordPress en Magento.

Customer Support

Customer Support

Ook na oplevering blijven wij nauw verbonden aan onze projecten. Door middel van korte lijnen en persoonlijk contact staan wij altijd voor je klaar.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48