06 - 47 58 48 64 info@Poort48.nl

Tarieven

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven…

Bij Poort48 zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding bij zowel standaard als maatwerk projecten

Factoren die de prijs bepalen zijn de technieken die toegepast worden (scripting, animatie, fotobewerking, e.d.), het aantal pagina's dat de site omvat, de bewerkelijkheid van het design en of ook redactionele vormgeving moet worden gedaan. Draait de website onder een Content Managementsysteem? Is het een webwinkel? Moet de site geoptimaliseerd worden voor Google en moet Twitter, Facebook, etc. geintegreerd worden? Allemaal zaken die de prijs beinvloeden. We kunnen daarom vooraf niet aangeven wat een website exact kost. Heeft u interesse of vragen: neem gerust contact op. We komen graag bij u langs om uw plannen door te nemen.

Responsive website laten maken

Een bestaand template website laten maken? Dit kan bij Poort48 vanaf €650,-
Vanaf €650,- heeft u al een website gebaseerd op een ''Kant en Klaar'' Template en aangepast naar uw eigen huisstijl en wensen. 

Wilt u een volledige op maat gemaakte website laten bouwen? dit kan vanaf  €950,-
Wij zullen uw website volledig van A tot Z ontwerpen en ontwikkelen, daarbij zullen wij alle kleine details meenemen in het proces om voor u een unieke, responsive en professionele website bouwen.

Wilt u slechts enkele aanpassingen aan uw website doorvoeren? Ons uur tarief is €75,-
Ook voor kleine aanpassingen of juist grote veranderingen kunt u Poort48 inschakelen, wij hanteren hiervoor een uur tarief van €75,-
Wilt u liever per uur betalen i.p.v. een fixed price? dat is uiteraard geen enkel probleem.

De vanaf prijs voor een responsive website voor slechts €650,-  Alle functionaliteiten die een professionele website nodig heeft zijn inbegrepen. Daarbij kun je denken aan een eenvoudig te beheren content management systeem (WordPress), een contactformulier, routebeschrijving en een fraaie presentatie van je bedrijf op jouw website.

Affiliate website laten maken

Geld verdienen met een affiliate website? Onderhoudsvrije affiliate websites met affiliate feeds van alle bekende netwerken zoals M4N, Daisycon en Tradetracker. Aanbieding affiliate sites: nu slechts vanaf €1195,-. Met affiliate marketing en eventueel Google Adsense verdien je geld met je website door bezoekers naar de webshop van de adverteerder te verwijzen. Bij Google Adsense krijg je betaald per klik en bij de meeste affiliate netwerken krijg je betaald per verkoop. Wij melden de website aan bij de affiliate netwerken en zorgen ervoor dat de producten ingeladen worden. Onze affiliate websites worden voorzien van hosting en domeinnaam. Ook worden er 10 teksten inclusief afbeeldingen bij geleverd.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse onderdelen. Zo is het belangrijk dat de teksten op je website goed geoptimaliseerd zijn. SEO teksten ook wel zoekmachine geoptimaliseerde teksten genaamd, spelen een onmisbare factor bij de vindbaarheid van je website. Wij optimaliseren- en schrijven teksten die zowel aantrekkelijk zijn voor de gebruiker als voor de zoekmachine. Hierbij moet je rekening houden met een tarief van tussen de 0,10 en 0,15 cent per woord. De prijs is afhankelijk van het aantal woorden. Een goed geoptimaliseerde pagina bevat tussen 350 en 500 woorden. Ook moet de metadata geoptimaliseerd worden. Daarvoor schrijven we meestal zo’n 200 woorden extra aan unieke tekst.

Grafisch Ontwerp

Wat kost een logo, complete huisstijl of het bedrukken van een folder? Wat krijg ik ervoor? Op deze vragen proberen we je een antwoord te geven op deze pagina. Op de projectpagina kun je een aantal voorbeelden vinden van ons grafische werk. Door een gefaseerd traject aan te bieden met een briefing en een vast aantal correctierondes.

Wij geven hieronder een indicatie van de kosten:

 • Logo: 125,- euro (logo ontwerp bestaande uit 3 unieke designs)
 • Huisstijl Basis Pakket: 189,- euro (Logo, Visitekaartje ontwerp, Briefpapier, Alle bestanden drukklaar opgeleverd.)
 • Huisstijl Basis Pakket: 249 euro (Huisstijl geheel op maat, Logo ontwerp, Visitekaartje ontwerp, Briefpapier ontwerp, Envelop ontwerp, A4 Insteek map ontwerp, +GRATIS ontwerp van Notitieblok, Sticker en Bedrijfsnaamkaartje, Alle bestanden worden drukklaar opgeleverd..)
 • Visitekaartje ontwerp: 59 euro
 • Briefpapier ontwerp: 49 euro
 • Flyer ontwerp (Ongevouwen): 99 euro
 • Flyers ontwerp(1 slag gevouwen) 149 euro
 • Flyers ontwerp (2 slag gevouwen) 199 euro
 • Posters ontwerp (Voor evenementen, acties, etc.) 129 euro
 • Enveloppen ontwerp: 59 euro
 • Keycord ontwerp 39 euro
 • Memoblokken ontwerp 49 euro
 • Notitieboekjes ontwerp 49 euro
 • Schrijfblokken ontwerp 49 euro
 • Raamstickers ontwerp 79 euro

Al deze diensten en nog meer diensten zijn Online te bestellen in onze ''Webshop'' voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Webshop prijzen

Een bestaand template webshop laten maken? Dit kan bij Poort48 vanaf €750,-
Vanaf €750,- heeft u al een webshop gebaseerd op een ''Kant en Klaar'' Template en aangepast naar uw eigen huisstijl en wensen. 

Wilt u een volledige op maat gemaakte webshop laten bouwen? dit kan vanaf  €1250,-
Wij zullen uw webshop volledig van A tot Z ontwerpen en ontwikkelen, daarbij zullen wij alle kleine details meenemen in het proces om voor u een unieke, responsive en professionele webshop te bouwen.

Wilt u slechts enkele aanpassingen aan uw webshop doorvoeren? Ons uur tarief is €75,-
Ook voor kleine aanpassingen of juist grote veranderingen kunt u Poort48 inschakelen, wij hanteren hiervoor een uur tarief van €75,-
Wilt u liever per uur betalen i.p.v. een fixed price? dat is uiteraard geen enkel probleem.

Uiteraard maken wij webshops met alle betaalmiddelen die jij in jouw webshop wenst. Je kunt kiezen uit een webshop met iDeal, PaPayl, SiSow, Mollie en alle andere bekende betaalmethoden. Jouw webshop is geschikt voor alle apparaten, dat wil zeggen dat de webshop zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker. Mobiele gebruikers zien je webshop dus op een uitstekend formaat. Ook heeft de webshop een voorraadbeheersysteem, kun je verschillende verzendmethoden instellen en btw berekenen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een feed met honderden producten in een keer te uploaden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Marktplaats website laten maken

Wil je een advertentie website zoals marktplaats? Een verzamelsite of directory? Een website met kaartfunctie inclusief bieden op advertenties en de mogelijkheid video’s te plaatsen? In Poort48 maakt responsive advertentie websites vanaf €1495,- euro die zich aanpassen aan het formaat scherm van de bezoekers. Je hebt de mogelijkheid adverteerders gratis te laten adverteren en betaald. Alle bekende betaalmethoden zoals iDeal en PayPal kunnen worden geïmplanteerd in de advertentie website. De website is gemakkelijk zelf te onderhouden.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Google Adwords uitbesteden aan een adwords specialist is vooral een veilige keuze als je nog niet veel ervaring hebt met het advertentiesysteem van Google. Wij zijn Adwords gecertificeerd en hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van Google Adwords accounts. Als je campagne of website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachine adverteren kan dit je veel geld kosten. Google werkt namelijk met een systeem waarbij het slechte advertentiecampagnes bestraft en goede beloond met korting. Door je campagne goed laten opzetten door een specialist kun je dus geld besparen en maak je meer kans op een rendabele camapgne. Een campagne tot 5 advertentiegroepen kost 250 euro om op te starten Maandelijks optimaliseren en rapporteren kost gemiddeld zo’n 165 euro per maand.

Print

In drukwerk is veel veranderd: De vraag is de afgelopen jaren sterk afgenomen en de concurrentie is enorm toegenomen. Groot- en kleinschalig drukwerk is hierdoor veel bereikbaarder geworden. Wij verzorgen drukwerk voor bedrijven zoals raamstickers, autostickers, bedrijfsborden, vlaggen, roll-up banners en meer. Een auto bestickeren kan al vanaf 249 euro, een roll-up design vanaf 149 euro, een spandoek bedrukken kan al voor 69 euro, een bouwbord bedrukken vanaf 299 euro, een lichtbakposter 49 euro en een watervaste poster heb je al voor 69 euro. Een aluminiumbord kost 69 euro en plexiglas borden voor je bedrijf kosten 89 euro.

Neem met ons vrijblijvend contact op voor de Prijzen en mogelijkheden.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 - Poort48